Verwijderen van asbest Dordrecht

Als u op zoek bent naar een professional voor het verwijderen van asbest Dordrecht in uw woning of pand, dan bent u bij De Asbestverwijderaar aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor al uw asbestproblemen. Wij bieden een passende oplossing voor iedere situatie. Het verwijderen van asbest Dordrecht doen wij volgens de Nederlandse wetgeving. Zo bent u snel en veilig van uw asbest af.

Asbestinventarisatie

Volgens de Nederlandse wetgeving is het verplicht om panden ouder dan 1994 te laten controleren voordat deze gesloopt of gerenoveerd worden. Tevens moet u een inventarisatie uit laten voeren als al bekend is dat uw pand asbest bevat, en u dit wilt laten verwijderen. Met deze wetgeving wil de overheid voorkomen dat u in contact komt met de gevaarlijke stof. Voor het verwijderen van asbest Dordrecht heeft u vooraf een asbestinventarisatie rapport nodig. Als u nog niet in het bezit bent van een rapport is dit voor ons geen probleem. Ook voor een professionele asbestinventarisatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwijderen asbest in uw pand of woning op een zeer vakkundige wijze, volgens de geldende normen en regels. Zo ontstaat er geen gevaar voor mens of omgeving.

Veilig en zorgvuldig verwijderen

Onze missie is het veilig en zorgvuldig verwijderen van asbest Dordrecht . Wij zorgen dat het proces rondom asbest verwijdering te allen tijde wordt uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving binnen Nederland. Hiermee zorgen wij niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een bijdrage aan een gezondere leefomgeving. Onze specialisten zijn opgeleid en getraind. Zij kunnen zich dankzij vele jaren ervaring aanpassen aan iedere situatie. Wij garanderen u dan ook dat wij voor elke situatie een passende oplossing bieden. Heeft u interesse in onze service of zou u graag nog wat meer informatie of advies willen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Verwijderen van asbest Dordrecht

Verwijderen van asbest [pb-city]

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)