Industrie

De Asbestverwijderaar staat naast particulieren ook klaar voor industrie panden. Dus ook als u uw bedrijfspand wilt laten controleren op asbest, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn voor asbestinventarisatie en asbestsanering. Als wij klaar zijn, bent u verzekerd van een geheel veilig bedrijfspand.

Asbestinventarisatie

Is uw bedrijfspand van voor 1994 en heeft u verbouw- of sloopplannen ? Dan bent u verplicht een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Tijdens dit onderzoek zullen wij onderzoeken of er asbest in uw pand zit. Na ons onderzoek krijgt u een uitgebreid rapport waarin de soorten asbest, de besmette plaatsen en de staat van het materiaal gerapporteerd zullen zijn. Dit rapport heeft na het onderzoek een geldigheid van drie jaar.

Asbestsanering

Is er asbest gevonden tijdens een asbestinventarisatie ? Dan kunt u ervoor kiezen om dit te laten saneren. Dit wordt door onze medewerkers professioneel uitgevoerd. Zo zorgen wij dat er geen gevaarlijke stoffen vrij komen. Als wij klaar zijn, heeft u een schoon pand. De eventuele verbouwing- of sloopplannen kunnen dan weer hervat worden.

Offerte aanvraag

Heeft u interesse in onze asbest services voor industrie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!