Particulieren

Heeft u een woning, ouder dan 1994 en heeft u verbouwplannen? Laat dan uw woning controleren en eventueel asbest verwijderen. De Asbestverwijderaar staat voor zowel industrie als particulier klaar. Wij kunnen zonder gevaar voor mens en omgeving uw asbestproblemen oplossen. Wij hebben voor ieder project een oplossing op maat.

Asbestsanering

Zit er asbest in uw woning? Laat het dan verwijderen. Asbestsanering gebeurt op een veilige en professionele manier. Als u uw woning laat saneren door De Asbestverwijderaar bent u binnen enkele tijd van als uw asbestproblemen af. Als u uw woning wilde laten renoveren kunt u dat na onze service voortzetten. Voordat asbestsanering uitgevoerd kan en mag worden, heeft u een inventarisatierapport nodig. Als u deze nog niet bezit, kunt u een asbestinventarisatie uit laten voeren. Dan heeft u voor de komende drie jaar een geldend rapport.

Asbest inventarisatie

Bij een asbestinventarisatie wordt er onderzoek gedaan naar asbest in uw woning. Als het onderzoek afgerond is, krijgt u een rapport. Alle bevindingen staan uitgebreid besproken in dat rapport. Hierin kunt u ook vinden waar er welke soort asbest is gevonden en hoe de staat is van het materiaal. Afgestemd op het rapport kan er een plan worden gemaakt voor de asbestsanering.

48bc586e-ecd1-4c03-9cee-51f6d4137945
e7d389c7-411b-4621-bb2f-892e2bfeaa20

Offerte aanvraag

Als u interesse heeft in onze services voor particulieren, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.