We gaan met onze tijd mee!

Alle bussen zijn uitgerust met hagelnieuwe treksluizen (vouwbare decontaminatie sluizen) voor een optimale en lekvrije doucheprocedure in uw project.
Volgens de nieuwste wet en regelgeving zijn we nu uitgerust met speciale videocamera’s die bij iedere containment geplaatst kunnen worden, zodat er voortdurend toezicht mogelijk is voor derden die buiten het containment staan. Doelstelling is niet registratie doch live toezicht, door de DTA (deskundig toezichthouder asbest) en/of medewerkers van bevoegd gezag, op een correcte uitvoering van de doucheprocedure.
De investering in bovengenoemde apparatuur is tot stand gekomen met Asgro.

Last but not least is alle onderdruk meetapparatuur nu digital verbonden met De Werkplanner, zodat er te allen tijde correcte registratie plaatsvindt die tevens op afstand kan worden afgelezen. De Werkplanner van SGI Compliance is het allesomvattende registratiesysteem, waar onder andere het asbestwerkplan en V&G-plan in zijn opgenomen, waarmee de dienstdoende DTA alle verplichte informatie digitaal verwerkt.

Weten wat we voor u kunnen betekenen? www.deasbestverwijderaar.nl of mail naar info@deasbestverwijderaar.nl. Bellen kan ook: 010-3163184.