Asbestverwijdering Dordrecht

Heeft u last van asbest in uw woning of bedrijfspand ? Huur dan De Asbestverwijderaar in om asbestverwijdering Dordrecht uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand na afloop geen asbest meer bevat. Wij hanteren de door Nederland vastgestelde regelgeving voor het verwijderen van asbest.

Wat komt er kijken bij asbestverwijdering ?

Allereest maken wij een oriëntatie afspraak met u als u besluit ons in te huren. Zo kunnen wij kennis maken met u en de asbest situatie. Om een zo goed en voorspoedig mogelijk resultaat van de asbestverwijdering Dordrecht te kunnen bieden, zullen wij een asbestinventarisatie uitvoeren. Als u al een rapport heeft is dit uiteraard niet nodig. Hierna gaan wij de passende mogelijkheden met u bespreken. Er zullen aan de mogelijkheden variërende kosten verbonden zitten.

Als u heeft besloten voor welke mogelijkheid u gaat, zullen wij zo snel mogelijk beginnen met de asbestverwijdering Dordrecht . Wij houden ons aan de voorgeschreven wet en regelgeving. Zo zorgen wij ervoor dat de leefomgeving gezond en schoon blijft. Door onze jarenlange ervaring bieden wij voor ieder probleem een passende oplossing.

Geïnteresseerd ?

Heeft u interesse in de asbestverwijdering Dordrecht van De Asbestverwijderaar ? Vraag dan onze vrijblijvende offerte aan. Voor eventuele vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via mail op info@deasbestverwijderaar.nl of bellen naar 010 – 316 3184. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)