Asbestinventarisatie Scheveningen

Bent u benieuwd of uw pand asbest bevat? Laat dan een asbestinventarisatie Scheveningen uitvoeren. Door een inventarisatie weet u binnen enkele tijd of er asbest in uw pand zit. Als dit het geval is, kunnen wij aantonen waar welke soorten asbest zitten en de staat van het materiaal. Daarna kunnen wij uitgebreid de mogelijkheden met u bespreken.

Wanneer moet u gaan denken over een asbestinventarisatie Scheveningen ?

Volgens de Nederlandse wetgeving is het verplicht om panden ouder dan 1994 te laten controleren voordat deze gesloopt of gerenoveerd worden. Tevens moet u een asbestinventarisatie Scheveningen uit laten voeren als al bekend is dat uw pand asbest bevat, en u dit wilt laten verwijderen. Met deze wetgeving wil de overheid voorkomen dat u in contact komt met de gevaarlijke stof.

Wat houdt een asbestinventarisatie Scheveningen in?

Als u een asbestinventarisatie Scheveningen wilt laten uitvoeren door De Asbestverwijderaar, zijn er een aantal stappen die wij volgen. Allereerst zullen wij de materialen, die mogelijk asbest kunnen bevatten, onderzoeken. Hierbij kunt u denken aan schoorstenen, dakleien, dorpels, riolering, vensterbanken, golfplaten, dekvloeren, gevelpanelen, schoolborden, maar zelfs leidingisolatie en aansluitingen voor ventilatiekanalen en kachels. Na ons onderzoek zullen wij met de eigenaar van het pand een gesprek houden over de schade. Tijdens dit gesprek zullen wij de mogelijkheden bespreken voor het verwijderen van de eventuele asbest. Tot slot krijgt u nog een uitgebreide rapportage van al onze bevindingen. Deze is drie jaar geldig. Als u na deze tijd uw pand wilt afbreken of renoveren, zult u opnieuw een asbestinventarisatie Scheveningen uit moeten laten voeren.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)