Asbest golfplaten Hendrik-Ido-Ambacht

Hebt u het vermoeden dat uw golfplaten mogelijk asbest bevatten in Hendrik-Ido-Ambacht? De Asbestverwijderaar helpt u graag verder! Onze missie is het veilig en zorgvuldig managen van het proces rondom de verwijdering van asbest. Daarnaast zijn wij een jong en dynamisch bedrijf waarvan het personeel jarenlange internationale ervaring heeft bij gerenommeerde bedrijven.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst gaan wij een asbestinventarisatie bij u uitvoeren voor het mogelijke asbest in de golfplaten in Hendrik-Ido-Ambacht. Door deze inventarisatie weet u binnen enkele tijd of er werkelijk asbest zit. Als dit het geval is kunnen wij de staat van het materiaal bepalen. Vervolgens gaan wij uitgebreid de mogelijkheden voor het verwijderen met u bespreken. Tot slot krijgt u een uitgebreide rapportage van al onze bevindingen. Deze is drie jaar geldig.

Waarin onderscheiden wij ons?

Wij zijn specialist in onder andere het verwijderen van asbest in golfplaten in Hendrik-Ido-Ambacht. De wet- en regelgeving liggen uiteraard vast, maar daarnaast willen wij ons onderscheiden in de kwaliteit. Wij dragen zorg voor het zo milieu-hygiënisch en verwijderen van asbest met zo min mogelijk overlast voor alle partijen en wij werken altijd aantoonbaar conform de arbeidshygiëne strategie. Wij laten met enige regelmaat extra controles uitvoeren bovenop de voorgeschreven controles vanuit de norm en wet- en regelgeving op het toepassen en handhaven van de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast onderscheidt de Asbestverwijderaar zich op de markt door de uitdaging aan te gaan van specialistische en gecompliceerde projecten en gebruik te maken van innovatieve ideeën. Naast het verwijderen van asbest in golfplaten in Hendrik-Ido-Ambacht gaan wij veel meer uitdagingen aan. Hierbij wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit van dienstverlening, een tevreden opdrachtgever, minder overlast voor derden en het continue streven naar een hoger niveau van risicobeperking.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service asbest in golfplaten verwijderen in Hendrik-Ido-Ambacht? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 010 – 316 3184, te e-mailen naar info@deasbestverwijderaar.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!

Asbest golfplaten [pb-city]

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)